OVER MIJ.

Ik ben Iris Schut – trotse inwoner van Den Haag – en ik hou van duurzame verhalen. Om te beluisteren en bekijken, bedenken en beschrijven, verbeelden en vertellen, om te voelen, voeden en ráken. 

Na mijn studie Geschiedenis ben ik de marcom speeltuin ingerold en hier verveel ik me al jaren nooit. Op strategisch en operationeel vlak. In alles zit een verhaal: het gaat erom het op de juiste manier te verwoorden en verbeelden.

Offline ben ik zo vaak als het maar kan met mijn gezin of alleen op het Haagse strand te vinden, of op de bank met een goed boek. Ook hou ik van plantaardig eten, hard – en minder hard – lopen en hoor je uit mijn speakers regelmatig jazz, fado of Mariah Carey.

Mooie woorden zeggen niks. Het gaat om hoe ze worden verbeeld. ’t Totaalplaatje dus.

Mooie woorden zeggen niks. Het gaat om hoe ze worden verbeeld. ’t Totaalplaatje dus.